Zwangerschapsleggings

Als je zwanger bent, krijg je een prachtige buik waardoor je normale kleding niet meer past. Bovendien kan jouw veranderende lichaam best een beetje extra comfort gebruiken. Hoe fijn is het dan om een legging te dragen met een perfecte pasvorm rondom jouw benen en buik? Daar zorgt onze zwangerschapslegging voor in deze bijzondere periode. Met extra verhoogde tailleband, waarin je buik mooi kan groeien. Kies jouw favoriet uit de vele stoffen die we aanbieden: met print, stijlvol zwart of een leren zwangerschapslegging. Kijk bij onze Leg-Inc collectie voor alle prints en geef jouw keuze door via het contactformulier als de print hieronder (nog) niet online staat. Dit wordt hét kledingstuk dat je iedere dag wil dragen.


Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

ZWANGERSCHAPSLEGGING MET EXTRA VERHOOGDE TAILLEBAND

De legging kunnen we maken met een extra verhoogde tailleband van 30 cm. Deze valt over je buik en geeft extra ondersteuning aan jouw groeiende buik, zonder als knellend te worden ervaren. Wij maken deze band van stevige, maar rekbare 4 way stretch stof met alleen een achternaad in het midden. Hierdoor wordt jouw, soms wat gevoelige, buik fijn omsloten zonder vervelende naden. Omdat we de tailleband bij de voorkant lager inzetten, zal de naad die de legging met de band verbindt net onder je boller wordende buik komen. Zo kan jouw buik comfortabel groeien in deze zwangerschapslegging.

Geniet na je zwangerschap van de ondersteuning die dit model je geeft. Of je kunt hem natuurlijk bewaren voor een volgende zwangerschap of cadeau geven aan een vriendin die je dezelfde ervaring gunt.

STANDAARD ZWANGERSCHAPSLEGGING

Naarmate je buik groeit, kun je de band naar beneden slaan. Bijkomend voordeel als je kiest voor onze standaard zwangerschapslegging: je kan deze na je zwangerschap voor 20 euro weer passend laten maken, zodat je er nog volop van kan genieten tijdens je dagelijkse activiteiten als je baby er is.

ZWANGERSCHAPSLEGGING LEER

Veel vraag is er naar de leren zwangerschapslegging.Wij hebben in onze collectie een prachtig zacht vegan leer van soepele kwaliteit dat perfect geschikt is voor het maken van jouw zwangerschapslegging van leer. Omdat we de verhoogde tailleband van een elastische en ondersteunende 4 way stretch stof maken, is het mogelijk jouw benen te laten stralen in deze leren legging. Ook hierbij kan je kiezen voor de standaard band of extra verhoogde tailleband voor een fijne ondersteuning. Straal in je zwangerschapslegging in leerlook.

ZWANGERSCHAPSLEGGING PRINT

Hou jij van uitgesproken prints en kleur om je benen? Dan hebben we voor jou genoeg keus in kleur en stijl om tijdens jouw zwangerschap te genieten van de mooiste kleuren en leggings met print. Van dierenprint tot grafische vormen en van gecombineerde dessins tot bijzondere kleurcombinaties. De dessins zijn zorgvuldig door ons uitgekozen en laten  wij speciaal in Italië printen op stoffen van hoge kwaliteit

Welke print is jouw favoriet? En kies je voor een extra  verhoogde tailleband?

WIE IS LEG-INC

Bij Leg-Inc wordt iedere (zwangerschaps-) legging of flared speciaal voor jou op aanvraag gemaakt in ons atelier in Amsterdam.

 JOUW ZWANGERSCHAPSLEGGING  ONLINE OP MAAT BESTELLEN

Wil jij een legging met print of leerlook door ons laten maken?  Geef de door jou opgemeten maten op tijdens het bestelproces. Gebruik hiervoor taille-, heup- en bovenbeenomtrek. Liever eerst persoonlijk contact? Dat kan! Wij helpen je met het maken van de juiste keus voor de perfecte zwangerschapslegging.