Shopping Cart

GRATIS VERZENDING BOVEN € 150

LEG-INC AMSTERDAM

OP MAAT GEMAAKT

Onze fysieke/real life/offline winkel, met échte mensen, is op de BILDERDIJKSTRAAT 200 AMSTERDAM.

Vanaf woensdag 3 maart 2021 kun je bij ons weer langskomen. We gaan werken op afspraak. Je kunt een tijd doorgeven via het onderstaand contactformulier op de dagen dat wij open zijn. Wij bevestigen je tijd via een mailtje terug. Per uur laten wij 2 mensen toe. We kijken er ontzettend naar uit jullie weer in onze winkel te zien!

MAANDAG Gesloten
DINSDAG Gesloten
WOENSDAG 12:00-17:00
DONDERDAG 12:00-17:00
VRIJDAG 12:00-17:00
ZATERDAG 12:00-17:00
ZONDAG Gesloten

Kan je de knoop online niet doorhakken, wil je liever eerst even komen kijken, voelen en passen, de hele collectie live zien of je maten graag door ons wil laten opmeten? Kom naar onze mooie winkel! We vinden het fijn om jou te helpen, te adviseren en je te verrassen met je keuze waarbij wij vooral naar JOU kijken. Daarnaast is het leuk om te zien waar je Leg-Inc eerlijk geproduceerd wordt en om ons daar aan het werk te zien.

In onze winkel hangt van elke Leg-Inc de maatserie S t/m L en enkele pasmodellen XS en XL. Andere maten kunnen op aanvraag, custom, gemaakt worden. Geen lichaam is ons vreemd en als jij je door ons laat opmeten, weet je zeker dat jouw Leg-Inc perfect zal zitten. 

Heb je een vraag, een opmerking of wil je iets anders kwijt? Wil je voor de aanschaf van je Leg-Inc eerst een staaltje ontvangen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt ons ook bereiken per mail: info@leg-inc.nl