Shopping Cart

GRATIS VERZENDING BOVEN € 150

LEG-INC AMSTERDAM

TAILOR MADE LEGGINGS

Onze fysieke/real life/offline winkel, met échte mensen, is op de BILDERDIJKSTRAAT 200 AMSTERDAM. Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden in de winkel. 

MAANDAG Gesloten
DINSDAG Gesloten
WOENSDAG 10:00-17:00
DONDERDAG 10:00-17:00
VRIJDAG 10:00-17:00
ZATERDAG 12:00-17:00
ZONDAG Gesloten

Kun je de knoop online niet doorhakken, wil je liever eerst even komen kijken, voelen en passen, de hele collectie live zien of je maten graag door ons wil laten opmeten? Kom naar onze mooie winkel! We vinden het fijn om jou te helpen, te adviseren en je te verrassen met je keuze waarbij wij vooral naar JOU kijken. Daarnaast is het leuk om te zien waar je Leg-Inc eerlijk geproduceerd wordt en om ons daar aan het werk te zien.

In onze winkel hangt van elke Leg-Inc de maatserie S t/m L en enkele pasmodellen XS en XL. Andere maten kunnen op aanvraag, custom, gemaakt worden. Geen lichaam is ons vreemd en als jij je door ons laat opmeten, weet je zeker dat jouw Leg-Inc perfect zal zitten. 

Ook hebben wij een kleine collectie hangen bij Net-A-Styling op de Klarendalseweg 440 in het Modekwartier in Arnhem. Woon je in het oosten van het land dan kun je daar perfect kennis maken met Leg-Inc.

WHOLESALE / B2B

Wil jij graag onze Leg-Inc’s verkopen in jouw winkel? Dat kan! Mail ons, vul het contactformulier in voor meer informatie of maak een afspraak in onze winkel. 

STAALTJES AANVRAGEN

Heb je een vraag, een opmerking of wil je iets anders kwijt? Wil je voor de aanschaf van je Leg-Inc eerst een staaltje ontvangen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt ons ook telefonisch of per WhatsApp bereiken van maandag t/m zaterdag van 10:00-18:00 : 06-43113763