Shopping Cart

GRATIS VERZENDING BOVEN € 150

LEG-INC AMSTERDAM

OP MAAT GEMAAKT

Onze fysieke/real life/offline winkel, met échte mensen, is op de BILDERDIJKSTRAAT 200 AMSTERDAM.

We zijn weer volledig open maar hebben gemerkt in de afgelopen maanden dat winkelen op afspraak bijzonder goed bevalt voor zowel de klant als voor ons. Omdat wij ons atelier aan de winkel hebben, werken wij veel achter de schermen. Door het maken van een afspraak ervaren wij meer rust in ons werkproces en hebben wij meer aandacht voor jou op het door jou gekozen tijdstip. Maar je blijft natuurlijk ook altijd vrij om langs te komen zonder afspraak tijdens onze openingsuren.

Via onderstaand contactformulier kun je een afspraak maken in onze winkel, wij bevestigen deze met een mailtje terug. Of bel / WhatsApp met het onderstaande telefoonnnummer.

MAANDAG Gesloten
DINSDAG Gesloten
WOENSDAG 10:00-17:00
DONDERDAG 10:00-17:00
VRIJDAG 10:00-17:00
ZATERDAG 10:00-17:00
ZONDAG Gesloten

Kun je de knoop online niet doorhakken, wil je liever eerst even komen kijken, voelen en passen, de hele collectie live zien of je maten graag door ons wil laten opmeten? Kom naar onze mooie winkel! We vinden het fijn om jou te helpen, te adviseren en je te verrassen met je keuze waarbij wij vooral naar JOU kijken. Daarnaast is het leuk om te zien waar je Leg-Inc eerlijk geproduceerd wordt en om ons daar aan het werk te zien.

In onze winkel hangt van elke Leg-Inc de maatserie S t/m L en enkele pasmodellen XS en XL. Andere maten kunnen op aanvraag, custom, gemaakt worden. Geen lichaam is ons vreemd en als jij je door ons laat opmeten, weet je zeker dat jouw Leg-Inc perfect zal zitten. 

Heb je een vraag, een opmerking of wil je iets anders kwijt? Wil je voor de aanschaf van je Leg-Inc eerst een staaltje ontvangen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt ons ook telefonisch of per WhatsApp bereiken van maandag t/m zaterdag van 10:00-18:00 : 06-43113763