Sport leggings

Onze sportlegging heeft de volgende eigenschappen; ze is squatproof,; gemaakt van een ademende, stevige vochtafdrijvende recycled polyamide; biedt ondersteuning aan je spieren, zodat trillingen worden gedempt en bloedcirculatie wordt gestimuleerd (muscle control); 4 way stretch, UV proof, perfect fit, en bovendien prachtig in haar eenvoud. Geen overbodige naden. Door de mooie glans en haar zachte feel heeft ze zelfs een chique uitstraling. Jij kunt je dus volledig focussen op jouw work-out en hoeft je geen zorgen te maken of je outfit wel goed op zijn plek blijft zitten.

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

SPORTLEGGINGS

Waar moet een sportlegging aan voldoen? Het belangrijkste is
natuurlijk dat zij niet mag doorschijnen, zodat je je volledig kan richten op de oefeningen die je doet. Je hoeft je nooit meer af te vragen of iemand, die achter je fietst, ziet welke kleur ondergoed je draagt. Onze sportlegging heeft de volgende eigenschappen; ze is squatproof,; gemaakt van een ademende, stevige vochtafdrijvende recycled polyamide; biedt ondersteuning aan je spieren, zodat trillingen worden gedempt en bloedcirculatie wordt gestimuleerd (muscle control); 4 way stretch, UV proof, perfect fit, en bovendien prachtig in haar eenvoud. Geen overbodige naden. Door de mooie glans en haar zachte feel heeft ze zelfs een chique uitstraling. Jij kunt je dus volledig focussen op jouw work-out en hoeft je geen zorgen te maken of je outfit wel goed op zijn plek blijft zitten. Voel je zelfverzekerd tijdens het sporten. Of je nou squats of lunges maakt, yogaoefeningen doet of gaat hardlopen. De legging zit bij elke vorm van beweging goed en comfortabel. Voor deze sportlegging gebruiken wij ook dé pasvorm die je gewend bent van Leg-Inc; een brede highwaist band, om je buik lekker in te pakken en extra stof aan de onderkant, voor het optisch lange benen effect. Ontdek deze toevoeging aan jouw sportoutfit en voel je vrij. Wil je er nog een persoonlijke touch aan geven, kies dan voor twee strepen in jouw favoriete dessin.
Waarom een sportlegging op maat
Vrouwen van verschillende omvangen en lengtes komen binnen in onze winkel. Met liefde omarmen wij ze met ons meetlint. De juiste taille-, heup- en bovenbeenomtrek maken het mogelijk de legging helemaal op jouw unieke lijf te maken. Eindelijk een legging waarbij je niet door hebt dat je er een draagt. Je voelt je slanker dan ooit, omdat niets knelt en zij mooi op haar plek blijft zitten. Vooral in het geval van een sportlegging is het belangrijk dat ze mooi op maat wordt gemaakt. De meeste vrouwen willen liever een M dan een L dragen. Lekker strak ingepakt waardoor je je slanker voelt. Het te strak kopen van een legging kan er juist voor zorgen dat deze gaat zakken, waardoor je haar niet met plezier draagt. Vaak wordt geadviseerd om een sportlegging 1 maat kleiner te kopen. Ons advies is om de legging in jouw maat of op maat aan te schaffen. Blijkt dat jouw lichaam verandert door het sporten, dan is het altijd mogelijk jouw legging voor € 25,- aan te laten passen.

Wat is een custom sportlegging

Een custom sportlegging is een legging op maat. Jouw unieke maten verwerken wij in het patroon en de legging wordt speciaal voor jou gemaakt in ons atelier aan de winkel in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat jij, het product, dat wij met liefde en aandacht vervaardigen, graag draagt. Het is daarom belangrijk dat de legging als gegoten zit.
Voorbeeld; je benen vallen in een L en je heup en taille meten XL. Nou denk je “dan neem ik een L, want sportleggings zijn rekbaar”. Klopt! Je past ook zeker in een maat L, maar door het volop bewegen ontstaat er spanning op de stof bij taille en heup. Het effect is dat de legging gaat zakken en de stof zijn rek verliest. Dit tast de kwaliteit aan van de Leg-Inc en dat is zonde. Door een sportlegging op maat te laten maken, past zij precies, gaat ze langer mee en geniet je van jouw benen, zoals ze zijn. Ieder lichaam is uniek en verdiend het om ontspannen tijdens inspanning door het leven te gaan.

Wie is Leg-Inc Amsterdam

Met ons drieën zijn wij verantwoordelijk voor alles wat met Leg-Inc te maken heeft. Van productie tot onze creatieve uitingen, van klanten in onze winkel adviseren tot het testen van onze leggings. Wanneer wij blij zijn, kunnen wij jou blij maken. Wij maken alle leggings, van confectiemaat tot leggings op maat, op ons atelier in de winkel te Amsterdam. Wij kiezen ervoor om op aanvraag te maken om zo geen voorraad te creëren. Wij zijn ons bewust van de impact die de kledingindustrie heeft op de wereld. Daarom laten wij onze stoffen printen in Italië op door ons goedgekeurd gronddoek wat langdurig meegaat. Jouw aankoop is daarom een duurzame. Ons assortiment varieert van stijlvol zwart en faux leathers tot unieke prints en zelfs een sportlegging. Geschikt voor elke situatie op ieder moment van de dag.

Jouw sportlegging online op maat bestellen

Wil jij een sportlegging door ons op maat laten maken?
Geef de door jou opgemeten maten op tijdens het bestelproces.
Gebruik hiervoor taille-, heup- en bovenbeen- en kuitomtrek. Zie hiervoor de meetinstructies. Wil je liever eerst persoonlijk contact. Dat kan! Wij helpen je met het maken van de juiste keus voor de perfecte legging.
Stel je vragen via het contactformulier en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.