Leggings

Een legging gemaakt in jouw unieke maat en op jouw gewenste lengte. Dat is mogelijk wanneer wij een legging maken.Laat je verrassen door hoe stijl en comfort samen gaan. Een ruime keus aan unieke prints en maar 1 pasvorm; die van Leg-Inc Amsterdam. De perfecte combinatie. Welke stijl past bij jou?


Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Een legging gemaakt in jouw unieke maat en op jouw gewenste lengte. Dat is mogelijk wanneer wij een legging maken. Laat je verrassen door hoe stijl en comfort samen gaan. Een ruime keus aan unieke prints en maar 1 pasvorm; die van Leg-Inc Amsterdam. De perfecte combinatie.

Waarom een legging op maat

De meeste vrouwen dragen liever een M  dan en L. Lekker strak ingepakt waardoor je je slanker voelt. Het te strak kopen van een legging zorgt er juist voor dat deze gaat zakken, waardoor je haar niet met plezier draagt. Vrouwen van verschillende omvangen en lengtes komen binnen in onze winkel. Met liefde omarmen wij ze met ons meetlint. De juiste taille-,heup- en bovenbeenomtrek maakt het mogelijk de legging helemaal op jouw unieke lijf te maken. Eindelijk een legging waarbij je niet door hebt dat je er een draagt. Je voelt je slanker dan ooit, omdat niets knelt en zij mooi op haar plek blijft zitten.

Wat is een custom legging

Een custom legging is een legging op maat. Jouw unieke maten verwerken wij in het patroon en na het bepalen van de print wordt de legging speciaal voor jou gemaakt in ons atelier in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk  dat het product dat wij met liefde en aandacht vervaardigen in ons atelier aan de winkel, dat jij deze met  liefde draagt  Het is belangrijk dat de legging als gegoten zit.

Bijvoorbeeld; je benen vallen in een L en je heup en taille meten XL. Nou denk je “dan neem ik een L, want leggings zijn rekbaar”. Klopt! Je past ook zeker in een maat L, maar je beweegt de hele dag en er ontstaat  spanning op de stof bij taille en heup. Het effect is dat de legging gaat zakken en de stof zijn rek verliest. Door een legging op maat te laten maken past zij precies en geniet je van jouw benen, zoals ze zijn. Ieder lichaam is uniek en verdiend het om ontspannen en in stijl door het leven te gaan.

Wie is Leg-Inc Amsterdam

Met ons drieën zijn wij verantwoordelijk voor alles wat met Leg-Inc te maken heeft. Van productie tot onze creatieve uitingen, van klanten in onze winkel adviseren tot het testen van onze leggings. Wanneer wij blij zijn, kunnen wij jou blij maken. Wij maken alle leggings, van confectiemaat tot leggings op maat, op ons atelier in de winkel te Amsterdam. Wij kiezen ervoor om op aanvraag te maken om zo geen voorraad te creëren. Wij zijn ons bewust van de impact die de kledingindustrie heeft op de wereld.

Daarom laten wij onze stoffen printen in Italië op door ons goedgekeurd gronddoek wat langdurig meegaat. Jouw aankoop is daarom een duurzame. Ons assortiment varieert van stijlvol zwart, faux leathers, tot unieke prints, geschikt voor ieder moment van de dag.

Jouw legging online op maat bestellen

Wil jij een legging door ons op maat gemaakt?  Geef de door jou opgemeten maten op tijdens het bestelproces. Gebruik hiervoor taille-, heup- en bovenbeenomtrek. Zie hiervoor de meetinstructies. Wil je liever eerst persoonlijk contact. Dat kan! Wij helpen je met het maken van de juiste keus voor de perfecte legging.