Leggings met print

Hou jij van uitgesproken prints en kleur om je benen? Dan hebben we voor jou genoeg keus in kleur en stijl voor leggings met print. Van dierenprint tot grafische vormen en van gecombineerde dessins tot bijzondere kleurcombinaties. De uitgekozen dessins worden speciaal voor Leg-Inc in Italië geprint op stoffen van hoge kwaliteit. Wat is jouw favoriete print?

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

LEGGINGS MET PRINT

Hou jij van uitgesproken prints en kleur om je benen?
Dan hebben we voor jou genoeg keus in kleur en stijl voor leggings met print. Van dierenprint tot grafische vormen en van gecombineerde dessins tot bijzondere kleurcombinaties. De dessins hebben wij met aandacht uitgekozen en worden speciaal voor Leg-Inc in Italië geprint op stoffen van hoge kwaliteit. Welke print is jouw favoriet?

Waarom een legging met print op maat

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je een legging met print aan zou willen trekken. Je voelt je saai altijd maar in zwart; je wil uitstralen hoe je je voelt; je hebt een feestje en je wil alles eens uit de kast trekken; je voelt je lekker zelfverzekerd en iedeeen mag je zien; print is jouw middlename; en zo zijn er nog veel meer redenen.
Bij Leg-Inc maken wij de fijnst zittende legging met print ook nog eens op jouw unieke maat. Doordat wij op maat maken, zal de levensduur van de legging langer zijn en de print op zijn mooist blijven. Zorg daarom dat je bij bestelling altijd je actuele maten bij de hand hebt.

Wat is een custom legging met print

Een custom legging met print is een legging op maat. Jouw unieke maten verwerken wij in het patroon en na het bepalen van de print wordt de legging speciaal voor jou gemaakt in ons atelier in Amsterdam. Wij vinden het fijn dat jij het product dat wij met aandacht maken in ons atelier, met liefde draagt. Daarom is het belangrijk dat je legging als gegoten zit. Door een legging met print op maat te laten maken past zij precies en blijft de print mooi vol van kleur.
Als voorbeeld; je benen vallen in een L en je heup en taille meten XL. Nou denk je “dan neem ik een L, want leggings zijn rekbaar”. Klopt! Je past ook zeker in een maat L, maar je beweegt de hele dag en er ontstaat spanning op de stof bij taille en heup. Het effect is dat de legging gaat zakken en de stof zijn rek verliest. Geniet van jouw benen zoals ze zijn. Ieder lichaam is uniek en verdiend het om ontspannen en in stijl door het leven te gaan.

Wie is Leg-Inc Amsterdam

Met ons drieën zijn wij verantwoordelijk voor alles wat met Leg-Inc te maken heeft. Van productie tot onze creatieve uitingen, van klanten in onze winkel adviseren tot het testen van onze leggings. Wanneer wij blij zijn, kunnen wij jou blij maken. Wij maken alle leggings, van confectiemaat tot leggings op maat, op ons atelier in de winkel te Amsterdam. Wij kiezen ervoor om op aanvraag te maken om zo geen voorraad te creëren. Wij zijn ons bewust van de impact die de kledingindustrie heeft op de wereld. Wij laten onze stoffen printen in Italië op door ons goedgekeurd gronddoek, wat langdurig meegaat. Jouw aankoop is daarom een duurzame. Ons assortiment varieert van stijlvol zwart, faux leathers, tot unieke prints, geschikt voor ieder moment van de dag.

Jouw legging met print online op maat bestellen

Wil jij een legging met print door ons op maat laten maken?
Geef de door jou opgemeten maten op tijdens het bestelproces.
Gebruik hiervoor taille-, heup- en bovenbeenomtrek. Zie hiervoor de meetinstructies. Wil je liever eerst persoonlijk contact. Dat kan! Wij helpen je met het maken van de juiste keus voor de perfecte legging met een sterke print.
Te veel leuke prints en kan je niet kiezen? Je kunt altijd stofstaaltjes aanvragen, waardoor je op je gemak thuis de stof kan ervaren en voor de print kan kiezen die je graag om je benen ziet.
Voel je vrij het contactformulier te gebruiken voor al je vragen.