Leather look legging

Een leather look legging is een echte musthave. Het straalt kracht uit en versterkt je outfit. Veelzijdig in uitstraling. Creëer jouw eigen stijl en kies voor luxe zwart, sterke kleuren of een glimmende coating.

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

LEATHER LOOK LEGGING

Een leatherlook legging is een musthave. Het straalt kracht uit en versterkt je outfit. Veelzijdig in haar uitstraling. Creëer jouw eigen stijl en kies voor luxe zwart, sterke kleuren of een glimmende coating.

Ook de ervaring met scheurtjes in de stof van je vegan leather look legging?
Dat heeft te maken met het proces waarop de leerlook gecreëerd is op de basisstof. In de meeste gevallen wordt deze erop geplakt en zal bij wrijving op bepaalde plaatsen de bovenlaag beschadigen. Bij Leg-Inc zijn we op zoek gegaan naar een faux leather stof van high-end kwaliteit, en deze hebben we gevonden. Bij deze stof wordt de bovenlaag versmolten met de basislaag en is hierdoor zó sterk, dat, wanneer de legging goed op maat gemaakt om jouw benen zit, je er jarenlang plezier van kan hebben. Het is onze faux leather legging Lievel-Inc en dankt haar naam aan de uitstraling die ze je geeft en aan de kwaliteit die ze ‘van nature’ heeft. Echt onze lievelings en dat wordt ze ook van jou, wanneer je voor haar kiest. Faux leather legging in zijn puurste vorm.
Naast onze Lievel-Inc hebben we ook een vol kleurenpalet van de Croc Madame. Deze stuggere stof, in prachtige kleuren, valt meer als een broek en is daardoor niet op maat te maken. Wat deze faux leather legging zo speciaal maakt is de iingelegde afdruk van een dierenprint.
Genoeg mooie keuzes in faux leather om de juiste legging voor jou te maken.

Waarom een leatherlook legging op maat

De meeste vrouwen dragen liever een M dan en L. Lekker strak ingepakt waardoor je je slanker voelt. Het te strak kopen van een legging zorgt er juist voor dat deze gaat zakken, waardoor je haar niet met plezier draagt.
Vrouwen van verschillende omvangen en lengtes komen binnen in onze winkel. Met liefde omarmen wij ze met ons meetlint.
De juiste taille-,heup- en bovenbeenomtrek maakt het mogelijk de legging helemaal op jouw unieke lijf te maken. Eindelijk een legging waarbij je niet door hebt dat je er een draagt. Je voelt je slanker dan ooit, omdat niets knelt en zij mooi op haar plek blijft zitten.
Vooral in het geval van een vegan leather is het belangrijk dat ze mooi op maat wordt gemaakt. Controleer bij de gewenste stof of custom tot de optie behoort.

Wat is een custom leerlook legging

Een ‘custom’ vegan leather legging is een legging op maat. Jouw unieke maten verwerken wij in het patroon en na het bepalen van de geschikte stof, wordt de legging speciaal voor jou gemaakt in ons atelier aan de winkel in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat jij, het product, dat wij met liefde en aandacht vervaardigen, met liefde draagt Het is belangrijk dat de legging als gegoten zit.
Bijvoorbeeld; je benen vallen in een L en je heup en taille meten XL. Nou denk je “dan neem ik een L, want leggings zijn rekbaar”. Klopt! Je past ook zeker in een maat L, maar je beweegt de hele dag. Er ontstaat spanning op de stof bij taille en heup. Het effect is dat de legging gaat zakken en de stof zijn rek verliest. Dit tast de kwaliteit aan van de leg-inc en dat is zonde. Door een legging in leerlook op maat te laten maken, past zij precies , gaat ze langer mee en geniet je van jouw benen, zoals ze zijn. Ieder lichaam is uniek en verdiend het om ontspannen en in stijl door het leven te gaan.

Wie is Leg-Inc Amsterdam

Met ons drieën zijn wij verantwoordelijk voor alles wat met Leg-Inc te maken heeft. Van productie tot onze creatieve uitingen, van klanten in onze winkel adviseren tot het testen van onze leggings. Wanneer wij blij zijn, kunnen wij jou blij maken.
Wij maken alle leggings, van confectiemaat tot leggings op maat, op ons atelier in de winkel te Amsterdam. Wij kiezen ervoor om op aanvraag te maken om zo geen voorraad te creëren. Wij zijn ons bewust van de impact die de kledingindustrie heeft op de wereld.
Daarom laten wij onze stoffen printen in Italië op door ons goedgekeurd gronddoek wat langdurig meegaat. Jouw aankoop is daarom een duurzame. Ons assortiment varieert van stijlvol zwart, faux leathers, tot unieke prints, geschikt voor ieder moment van de dag.

Jouw leatherlook legging online op maat bestellen

Wil jij een vegan leather legging door ons op maat laten maken?
Geef de door jou opgemeten maten op tijdens het bestelproces.
Gebruik hiervoor taille-, heup- en bovenbeenomtrek. Zie hiervoor de meetinstructies. Wil je liever eerst persoonlijk contact. Dat kan! Wij helpen je met het maken van de juiste keus voor de perfecte legging.
Stel je vragen via het contactformulier en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.