Kinder leggings

Van al onze bijzondere prints maken wij ook de allerleukste Mini Leg-Inc’s. Deze kinderleggings worden, net als de Leg-Inc’s, gemaakt in ons atelier in Amsterdam. Blije gezichtjes gegarandeerd! Te maken in elke print uit onze collectie. Zie je een print die hier niet tussen staat? Bestel een Mini hieronder uit de collectie en schrijf in het opmerkingenveld welke print je wenst!

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

KINDERLEGGINGS

Tuurlijk rennen, klauteren en spelen kinderen het liefst de hele dag in comfortabele kleding. Geen knellende en stugge stoffen, maar zo comfortabel mogelijk kunnen springen en spelen is hoe we onze kinderen het liefst zien. Iedere dag weer. Onze kinderleggings voor jongens en meisjes met extra hoge tailleband en extra lange beenlengte in kleurrijke prints. Stoer, met of zonder dierenprint, bloemen of glimmende studs, op zachte en gladde stofjes Wij maken ze voor jouw kind. Voor kinderen wordt het al snel haar/zijn lievelingskledingstuk. Waarom? Omdat ze zich in een legging met brede band en fijne pasvorm zo lekker door de dag heen kunnen bewegen. Het meest comfortabele kledingstuk om die leuke beentjes. Makkelijk te combineren en voor ons altijd een verrassing hoe gaaf kinderen de legging weten te matchen. In hun eigen unieke stijl. Geschikt voor ieder moment van de dag. En dan kan jij als ouder op jouw beurt weer genieten van hoe gaaf je kind er uit ziet.

LEGGING MEISJES + JONGENS

Met een jurkje, een grote trui, een kort vestje, lekker hempje er op of met een korte broek eroverheen. Kinderen zijn de beste vrije stijlvogels van de wereld. Zolang ze zich vrij kunnen bewegen zijn ze op hun best. Door onze extra lange beenlengte bij de kinderleggings is het mogelijk om 2 jaar te groeien in je favoriete kledingstuk. Niet alleen zijn leggings voor meisjes. Er zijn genoeg jongens die met hun moeder bij ons binnen komen en op slag verliefd worden op een printje en bij het aantrekken van een legging in hun maat deze niet meer uitwillen. Wij houden van kindjes die lekker zichzelf durven te zijn. Coole hoody er op en stoere sneakers aan; helemaal het the bomb!

KINDERLEGGING MET PRINT EXTRA LANG

En dan al onze printjes. Een ruime keus en dat is soms heel moeilijk kiezen.
Kinderen worden instant blij wanneer ze ons winkel binnenkomen. Dansend voor de spiegel in een legging met waanzinnige print en dan die lach die ontstaat op hun gezicht. Je ziet meteen of iets een hit is of niet. Door de extra lange beenlengte voor een rimpelend effect aan de onderkant kan je kind heel lang genieten van deze legging met print. We zijn benieuwd welke print jouw kind als zijn/haarfavoriet uitkiest. Al onze leggings met print op de webshop zijn een voorbeeld. De print kan altijd afwijken van de foto. Wij knippen elke legging met grote aandacht om er altijd een uniek kunstwerkje van te maken.

MEISJES FLARED LEGGING

Is jouw dochter helemaal wild van die flared legging. Dat snappen wij helemaal. Een flared legging zwiert zo heerlijk om je onderbenen en met al die kleuren en verschillende printjes is het altijd feest om die beentjes.
Leg-Inc maakt van alle stoffen die op voorraad zijn ook flared leggings op de gewenste lengte. Dus is jouw kind smalletjes met hele lange benen? Geen probleem, wij meten de flared af op de juiste lengte, dus nooit meer ‘hoogwater’. Voor de optie flared legging voor kinderen hebben we graag contact met je per mail.

LEATHER LOOK LEGGING KIND

In onze collectie zijn er een aantal producten die een leatherlook uitstraling hebben. Denk aan Faux Leather Matte en Blue Feathers. Fashionable gestylede beentjes waar werkelijk alles op te dragen is. Net dat beetje glans geeft die stoere look. Doordat kinderen veel bewegen en klauteren willen wij wel benoemen dat de folie van de leatherlook stoffen vervagen door wrijving.

WIE IS LEG-INC AMSTERDAM

Met ons drieën zijn wij verantwoordelijk voor alles wat met Leg-Inc te maken heeft. Van productie tot onze creatieve uitingen, van klanten in onze winkel adviseren tot het testen van onze leggings. Wanneer wij blij zijn, kunnen wij jou blij maken. Wij maken alle kinderleggings tot en met maat 152 op ons atelier in de winkel te Amsterdam. Wij kiezen ervoor om op aanvraag te maken om zo geen voorraad te creëren. Wij zijn ons bewust van de impact die de kledingindustrie heeft op de wereld. Wij laten onze stoffen printen in Italië op door ons goedgekeurd gronddoek wat langdurig meegaat. Doordat al onze leggings extra veel lengte hebben, ook de kinderleggings, kunnen kinderen er nog lekker in groeien.

KINDERLEGGINGS ONLINE BESTELLEN

Wil jij een kinderlegging voor jongens of meisjes door ons laten maken? Kies de juiste maat en vervolg het bestelproces Voor de keuze voor een flared legging adviseren wij contact op te nemen via het contactformulier. Hiervoor is het belangrijk dat we de binnenbeenlengte hebben. Dit dient gemeten te worden (met de lievelingsschoenen aan) tot aan de grond, zodat we de flared op goede lengte kunnen maken.
Wil je liever eerst persoonlijk contact. Dat kan! Wij helpen je met het maken van de juiste keus voor de perfecte legging. Via whatsapp of een belletje zijn we bereikbaar op 06-43113763.