Shopping Cart

GRATIS VERZENDING BOVEN € 150

LEG-INC AMSTERDAM

TAILOR MADE LEGGINGS

Wat is en valt nu eigenlijk onder duurzaam? Ook wij vragen ons dit geregeld af. Voor ons betekent duurzaam dat wij weten waar onze stoffen gedrukt worden ( Italië) en dat wij het met onze eigen handen maken. Geen enkel ander tussenpersoon komt er aan jouw Leg-Inc te pas.
Dat wij van alle resten mooie andere producten maken vinden wij daar ook onder vallen: Mini Leg-Inc’s, Barbie Leg-Inc’s, haarbanden, eyepillows, mondkapjes, scrunchies, armwarmers ( te koop in onze winkel) en als kers op de taart mogen alle kindjes altijd een zakje reststofjes meenemen om te knutselen. En het feit dat je jouw Leg-Inc jarenlang kunt dragen omdat wij bewust kiezen voor kwalitatief hoogwaardige stoffen en mocht er iets zijn, herstellen wij het in ons atelier. Trots zijn wij ook op onze samenwerking met @warewesten, duurzaam shoppen in Amsterdam West.
Dus start jouw duurzame reis met een aankoop bij Leg-Inc. Bij ons wordt jouw product echt met aandacht, ambacht en liefde gemaakt.

Wij maken elke Leg-Inc made-to-order in ons atelier. Dit betekent dat wij de Leg-Inc of Flare-Inc pas maken op het moment dat jij besteld. Wij hebben geen voorraden leggings liggen omdat wij tegen verspilling zijn. Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij voor jou aan de slag en versturen wij je Leg-Inc binnen 5 werkdagen.

Onze Leg-Inc’s horen te rimpelen aan de onderkant voor een optisch langer been effect. Maar ben je kleiner dan 1.65 meter dan is het soms mooier om er 10 cm af te halen. Dit kun je aangeven tijdens je bestelling.  Wel vervalt het retoursrecht op het moment dat je je Leg-Inc laat inkorten. Heb je je Leg-Inc ontvangen en vind je ‘m alsnog te lang, dan kun je je Leg-Inc gratis laten inkorten in ons atelier. Je kunt langskomen of je stuurt ‘m op, dan komen er wel retourkosten bij.

Wij knippen onze Leg-Inc’s strak af aan de onderkant. Omdat onze Leg-Inc’s extra lang zijn en een rimpeling hebben, valt het mooier zonder een zoom. Onze stoffen rafelen niet waardoor de onderkant mooi blijft.

Onze custom made flared leggings worden op lengte gemaakt en worden wel afgewerkt met een zoom.

In tegenstelling tot wat je zou denken is de Leg-Inc vaak dan te klein. Er staat teveel spanning op de stof waardoor de Leg-inc teveel is opgerekt.

Helaas kunnen wij hier niets aan doen. Daarom is het verstandig bij elke bestelling je maten op te nemen en door te geven zodat je er zeker van bent dat je de juiste maat ontvangt. Vermoed je dat alleen de band is opgerekt? Dan kunnen wij er een nieuwe band opzetten, dit kost €20,-

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je Leg-Inc echt te groot is (geworden). Wij kunnen de Leg-Inc innemen, dit kost €20,-

Dan zit je goed bij Leg-Inc. Al onze leggings hebben een rimpeling onder bij de enkel en zijn dus extra lang. Ben je boven de 1.85 mtr dan adviseren wij je dat door te geven bij je bestelling zodat wij je Leg-Inc 10 cm langer maken. Onze flare leggings zijn er ook voor jouw lange benen. Wij maken deze altijd op maat. Je geeft tijdens je bestelling jouw binnenbeen lengte door, gemeten met je favoriete schoenen aan, en wij zorgen voor een perfecte flare legging gemaakt op jouw lengte.

Dat kan gelukkig in de meeste gevallen ook zeker geregeld worden. Stuur je (nieuwe) maten door via het contactformulier en stuur je Leg-Inc retour. Wij nemen de band in en eventueel de rest van de legging op basis van jouw maten. Een nieuwe band kost €20,-

Je kunt je Leg-inc ook afleveren in onze winkel.

Op onze site kom je het overal tegen: custom made. Het betekent dat wij jouw legging ook op maat maken. Val je buiten onze confectiematen dan kunnen wij met de door jou opgegeven maten een Leg-Inc op maat maken. Zo kun jij de luxe van maatwerk ervaren. Al onze flared leggings zijn altijd custom made. Omdat geen 1 beenlengte hetzelfde is en wij te korte flared leggings niet zo fraai vinden.

In de categorie flared leggings zie je onze collectie Flare-Inc’s. Een flared legging koop je bij ons altijd custom made. Dit betekent dat je al jouw maten doorgeeft via het bestel formulier en wij voor jou een flared op maat maken. Zo heb jij dus altijd een perfect passende flared legging op je eigen lengte. 

Meet bij de binnenbeen lengte altijd je been op vanuit het kruis tot de grond met je favoriete, platste schoenen. Het beste meet resultaat krijg je als iemand anders dit bij jou doet. Vertrouw je je eigen meet skills niet, kom langs in onze winkel om je  professioneel op te laten meten door ons.

Dat kan! Onze collectie is voor iedereen. We hebben een aparte categorie Mini Leg-Inc’s en hier kun je onze kinderleggings bestellen in de maten 62 t/m 152. ( van 0 tot 12 jaar)  Super geschikt om te twinnen!

De Mini Leg-Inc’s zijn net als de Leg-Inc’s extra lang. Hierdoor gaan onze kinderleggings lang mee, omdat kinderen vooral in de lengte groeien en niet zozeer in de breedte. Sommige kindjes dragen onze Mini’s wel 4 jaar lang en geven hem daarna door.

Een heel duurzame en supercoole legging dus:)

Onze hele collectie is unisex. We adviseren een maat groter te nemen voor een iets ruimere fit. 

Wat goed dat je ons gevonden hebt! Wij hebben ons eigen atelier en maken elke Leg-Inc zelf. Dus ook in jouw maat. Geef de gevraagde maten door tijdens het bestelproces en wij gaan voor jou aan de slag. Voor online bestellingen kun je bij ons terecht t/m maat 50, ben je meer plus size, kom dan langs in onze winkel zodat wij samen kunnen kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Ben je niet zeker van je eigen meet kwaliteiten, ook dan ben je welkom om je professioneel op te laten meten in onze winkel.

In onze collectie zit sinds kort de MOM, een heerlijke zwangerschaps Leg-Inc met extra verhoogde tailleband, waarin je buik mooi kan groeien. Kies jouw favoriet uit de vele stoffen die we aanbieden: met print, stijlvol zwart of een leren zwangerschapslegging. Kijk bij onze Leg-Inc collectie voor alle prints en geef jouw keuze door via het contactformulier als de print (nog) niet online staat. Dit wordt hét kledingstuk dat je iedere dag wil dragen.

Naast de MOM kun je ook kiezen voor een Leg-Inc uit onze reguliere collectie. Veel vrouwen dragen hun Leg-Inc tot het eind van hun zwangerschap, met dank aan de bi-stretch,  en laten er daarna door ons een nieuwe band opzetten.

Met de hand! Voor meer informatie klik je hier